Min helg

Lördags höll jag i en workshop i ACT (acceptance commitment therapy) med en grupp härliga kvinnor. Till det hade min fina vän Cecilia Wergeni ett skönt yogapass, i ACT-anda.

Det blev en väldigt fin förmiddag. Jag trot att många gick därifrån med några aha-upplevelser. Vi pratade bla mycket om värderingar om mål. De flesta tror jag aldrig har satt sig och faktiskt skrivit ner vad som är viktigt på riktigt i livet. Det ger en själv en väldig styrka att göra det. Att bestämma sin riktning i livet. För hur ska man annars få det som man vill ha det? Om man inte gjort det klart för sig själv?

Vad är viktigt för dig?

Vaxholm yoga center

Författare: Maria Lindberg

Jag vill inspirera dig till att leva ditt allra bästa liv! Från professionell dansare i Let´s Dance 2009-2011, till inköpare inom mode, till idag stresscoach. Livet händer! Jag drabbades av utmattning efter några år med inköp och bestämde mig att förändra min riktning. Jag valde livet! Jag brinner för hälsa, välmående och balans i livet. Med mina utbildningar inom just det, så vägleder jag dig till ditt allra bästa liv.