Förkylning eller corona?

Jag tror att alla är rätt nojiga nu. Det minsta lilla förkylningssymptom och man tror att det är corona. Yngsta dottern kom hem i torsdags och var likblek och hade ont i huvudet och irriterad i halsen. Hon sov nästan i två dagar, så otroligt trött. Vi satte henne i karantän i sitt rum, stackarn. Jag var den enda som gick in till henne och i lördags blev jag så där fruktansvärt trött.

Känslan i kroppen var inte alls bra. Och i går, söndag kändes det som att jag skulle bli superförkyld. Jag tog det därför superlugnt. Gjorde verkligen ingenting, förutom att gurgla med silvervatten, göra näsköljning med silvervatten och så en massa c-vitamin, både i tablettform och naturlig form.

Visste du tex att ett bär havtorn innehåller lika mycket c-vitamin som 4 apelsiner?

Jag brukar ha dem i frysen och sen ta fram och suga på dem som de är eller blanda i en smoothie.

Havtorn

Men idag, känner jag mig så mycket bättre!

Kanske var det kombinationen att jag också gjorde en övning som stärker kontakten mellan hjärna och hjärta. Den säga nämligen öka immunförsvaret! Och det vill man ju verkligen just nu!

Övningen finns på min mindfulnesskurs. Just nu gratis dessutom. Det är mitt lilla bidrag till världen, som är så orolig just nu. Övningen jag menar ligger som en bonusövning. Du hittar den här.

Författare: Maria Lindberg

Jag vill inspirera dig till att leva ditt allra bästa liv! Från professionell dansare i Let´s Dance 2009-2011, till inköpare inom mode, till idag stresscoach. Livet händer! Jag drabbades av utmattning efter några år med inköp och bestämde mig att förändra min riktning. Jag valde livet! Jag brinner för hälsa, välmående och balans i livet. Med mina utbildningar inom just det, så vägleder jag dig till ditt allra bästa liv.