Dagsljus!

Dagsljus varje dag minskar stress, depression och trötthet eftersom vi sover bättre av det, eftersom det hjälper melatoninproduktionen. Det är alltid svårt att hinna få till det under vinterhalvåret, när solen står så lågt. Men planera gärna in en liten promenad på lunchen , så får du både behövlig rörelse och dagsljus.

Eftersom jag har lyxen att jobba mycket hemifrån så kan jag bestämma mina tider som det passar mig och kan lägga in promenader. Det är dessutom en bra paus för hjärnan, så jag orkar jobba mer effektivt på eftermiddagen.

Idag var det härligt soligt! Fick till och med lite vår-feeling, även om jag vet att det är alldeles för tidigt så här i januari. Men det är ändå lite härligt att veta att den kommer….

Författare: Maria Lindberg

Jag vill inspirera dig till att leva ditt allra bästa liv! Från professionell dansare i Let´s Dance 2009-2011, till inköpare inom mode, till idag stresscoach. Livet händer! Jag drabbades av utmattning efter några år med inköp och bestämde mig att förändra min riktning. Jag valde livet! Jag brinner för hälsa, välmående och balans i livet. Med mina utbildningar inom just det, så vägleder jag dig till ditt allra bästa liv.