Nu är det dags

Det är dags att uppdatera här igen. Sommaren har varit fantastisk men nu är jag back in biz 😉 men jag försöker ändå njuta så mycket jag bara kan av de sista sommardagarna.

Jag har många kunder som upplever att det är väldigt jobbigt med höst och att gå mot mörkare tider ger ångest. Kanske för att man inte känner sig riktigt klar med sol och värme? Jag tror att det är viktigt att vara närvarande i nuet för att inte missa att verkligen njuta av sommaren innan den är över, så att man känna sig klar och se fram mot svalare tider.

Det är ju liksom som det är, vi har olika årstider i Sverige, vare sig vi gillar det eller inte. Allt handlar ju om att försöka förhålla sig till det på ett bra sätt.

Men jag har gjort en liten kom-ihåg lista för att försöka undvika alltför mycket depp. ❤

⭐️ Kräma ut så mycket du bara kan av sol o värme medan det fortfarande är det. Det är kalasväder nu och ska vara i helgen! ☀️🙌🙌

⭐️ Gå ut på lunchen hela året så att du får ljus varje dag. Ljus är så viktigt för hormonsystemet!

⭐️ Ta hand om dig och gör sådant du mår bra av. Ta ett varmt bad, ät bra mat, träna, meditera, fika med en vän etc. Pyssla om dig själv lite extra.

⭐️ Ta d- vitamin tillskott. Viktigt för oss här uppe i norr.

⭐️ Köp en sollampa och använd den förslagsvis vid frukost under den mörka årstiden.

⭐️Välj fokus. Vad vill du ha mer av och lägga din energi på?

⭐️Och får du ändå ångest? Var nyfiken på den, ge den plats och tillåt den, då brukar den snart bli mindre. 🙏🏻

Nu njuter vi av sommarens sista varma dagar! 🙂

Författare: Maria Lindberg

Jag vill inspirera dig till att leva ditt allra bästa liv! Från professionell dansare i Let´s Dance 2009-2011, till inköpare inom mode, till idag stresscoach. Livet händer! Jag drabbades av utmattning efter några år med inköp och bestämde mig att förändra min riktning. Jag valde livet! Jag brinner för hälsa, välmående och balans i livet. Med mina utbildningar inom just det, så vägleder jag dig till ditt allra bästa liv.