Back in biz? đŸ€“

Hur har din vecka startat? Tagit dig igenom mailen Ànnu, som samlats pÄ hög under semestern?

Nu undrar jag, har du lagt mÀrke till din andning?

Det Àr vÀldigt vanligt nÀmligen att vi hÄller andan nÀr vi lÀser mail, fÄr ett sms eller koncentrerar oss pÄ nÄgot. Vi gör det utan att vi tÀnker pÄ det.
Men det Àr sÄklart vÀldigt pÄfrestande för kroppen och vi fÄr obalans mellan syre och koldioxid i cellerna.
Första steget för att Àndra det Àr att börja lÀgga mÀrke till hur du andas under dagen. En lugn andning ger en lugn kropp.
En bra andning Ă€r lugn, rytmisk, tyst, med magen och genom nĂ€san. 💗

Psst. Vill du lĂ€ra dig med om hur du kan lĂ€ra sig andas bĂ€ttre, hittar du lilla Andningsskolan hĂ€r 😙

Författare: Maria Lindberg

Jag vill inspirera dig till att leva ditt allra bÀsta liv! FrÄn professionell dansare i LetŽs Dance 2009-2011, till inköpare inom mode, till idag stresscoach. Livet hÀnder! Jag drabbades av utmattning efter nÄgra Är med inköp och bestÀmde mig att förÀndra min riktning. Jag valde livet! Jag brinner för hÀlsa, vÀlmÄende och balans i livet. Med mina utbildningar inom just det, sÄ vÀgleder jag dig till ditt allra bÀsta liv.