Skapa ditt drömliv

Våra tankar skapar vår verklighet.

Men om man då lever i en verklighet som man inte är nöjd med? Du kan bara styra dina egna reaktioner på det som händer. Du kan omöjligt styra omvärlden. Ja jag vet att en del människor älskar att skaffa sig makt över andra människor. Men de kan bara få den makt du ger dem. Dina tankar och din inre miljö är det bara du som kan bestämma över.

När vi vänder blicken inåt tar vi också makten över vårt liv. Vi kan välja det vi vill ha och se växa i livet. Vill vi tex ha mycket kärlek i livet måste vi också skicka ut mycket kärlek. Det är en naturlag, det är bara så det är.

Det här kommer vi prata mer om på 2 dagars kursen som jag kommer att hålla 7-8 okt 2021 online via zoom. Det kommer att handla om hur sinnet fungerar, law of attraction och träning av mental styrka genom mindfulness och act-terapi. och en massa annat. Det kommer att bli en helt magisk kurs. Jag hoppas vi ses!

Självledarskap och livsdesign. Läs mer här

Författare: Maria Lindberg

Jag vill inspirera dig till att leva ditt allra bästa liv! Från professionell dansare i Let´s Dance 2009-2011, till inköpare inom mode, till idag stresscoach. Livet händer! Jag drabbades av utmattning efter några år med inköp och bestämde mig att förändra min riktning. Jag valde livet! Jag brinner för hälsa, välmående och balans i livet. Med mina utbildningar inom just det, så vägleder jag dig till ditt allra bästa liv.