Mindful @ Work

Att träna mindfulness och vara mindful, alltså närvarande i nuet, på arbetet har visat sig ha väldigt stora effekter för måendet. Det ger inte bara lägre stressnivå, utan även förbättrat fokus som ger större effektivitet.

Våra hjärnor är ju liksom inte gjorda för multitasking. Om vi är fokuserade på en sak i taget kan vi också prestera bättre. Genom att träna våra hjärnor på mindfulness träna vi vårt fokus. Och inte bara det, vi bli gladare och får bättre hälsa på köpet.

Så för alla vardagshjältar, som kämpar med livspussel och stressigt arbetsliv startar jag nu mindful@work. Jag erbjuder, workshops, föreläsningar, coachning och mindfulness meditationer till företag. För mer harmoni på arbetet helt enkelt!

Om du vill läsa mer gå in här

https://mindfulatwork.nu/

eller maila mig här

Författare: Maria Lindberg

Jag vill inspirera dig till att leva ditt allra bästa liv! Från professionell dansare i Let´s Dance 2009-2011, till inköpare inom mode, till idag stresscoach. Livet händer! Jag drabbades av utmattning efter några år med inköp och bestämde mig att förändra min riktning. Jag valde livet! Jag brinner för hälsa, välmående och balans i livet. Med mina utbildningar inom just det, så vägleder jag dig till ditt allra bästa liv.