Full rulle kanelbulle!

Det har varit mycket här på sistone! Jag ska berätta mer snart; men nu tänkte jag att vi kör en ny challenge.

För jag kände att det är dags att varva ner i lite semestermood och då tänkte jag att vi kunde göra det tillsammans. Låt mig presentera Summer Chill Out Challenge. En 6-veckors kurs som börjar 30-juni. Ett brev per vecka, med kunskap och tips, reflektioner och ljudfil att öva med. Hoppas du vill hänga på!

Tanken är att det ska hjälpa dig varva ner under sommaren och att du ska ha bra verktyg för stresshantering till hösten när allt sätter igång igen. Kursen bygger på ACT, andning och mindfulness. Du gör allt i din egen takt och har kvar breven och ljudfilerna om du vill fortsätta öva när kursen är slut. Du anmäler dig här

Författare: Maria Lindberg

Jag vill inspirera dig till att leva ditt allra bästa liv! Från professionell dansare i Let´s Dance 2009-2011, till inköpare inom mode, till idag stresscoach. Livet händer! Jag drabbades av utmattning efter några år med inköp och bestämde mig att förändra min riktning. Jag valde livet! Jag brinner för hälsa, välmående och balans i livet. Med mina utbildningar inom just det, så vägleder jag dig till ditt allra bästa liv.