ENERGI är allt!

Vi kallar dem Shrek-drinkar här hemma. Gröna drinkar alltså. Jag önskar att jag oftare ställde mig och mixade ihop smoothies och juicer än jag gör. Det blir oftast ”sneek-varianten”, då jag blandar grönt pulver i juice eller vatten istället. Jag använder produkter från Friway, Kilman institutet.

Jag vill boosta min kropp så mycket som det går. Energi är ju allt!

Varje morgon dricker jag ett stort glas vatten med några sprut av Friways saltvattensspray, för att kroppen ska få bra mineraler och ta upp vatten lite bättre. Äter frukost och avslutar med att blanda min Shrek-drink, deras Grow-pulver, som innehåller bär och växter. För människan har klorofyll många välgörande egenskaper som att stödja produktionen av röda blodkroppar, reglera kolesterol och blodtryck samt bidra till ett starkt immunförsvar. Klorofyll kan också förhindra bakterietillväxt och göra det möjligt för kroppen att producera enzymer som skyddar mot allvarliga sjukdomar.

I perioder tar jag också Flow, som innehåller olika örter för att hjälpa kroppens organ och för att detoxa. Är du trött och sliten eller har utmattning kan du pröva den här, för att stödja kroppen lite extra.

För hjärnan har de en produkt som heter Focus. Det är superviktigt för hjärnan att ha tillgång till bra fetter.

Jag kan varmt rekommendera Friways produkter, då de bara innehåller ekologiska, rena växter och örter som stödjer kroppen.

Om du vill testa dem så har jag en rabattkod, så att du får 10% rabatt. Skriv in koden STRESSCOACH, när du gör ett köp.

Länk: https://shop.kilmanhealth.com/friway-livstillskott

Författare: Maria Lindberg

Jag vill inspirera dig till att leva ditt allra bästa liv! Från professionell dansare i Let´s Dance 2009-2011, till inköpare inom mode, till idag stresscoach. Livet händer! Jag drabbades av utmattning efter några år med inköp och bestämde mig att förändra min riktning. Jag valde livet! Jag brinner för hälsa, välmående och balans i livet. Med mina utbildningar inom just det, så vägleder jag dig till ditt allra bästa liv.