Magisk sensommarkväll

Mind full eller mindful?

I går kväll var jag i alla fall väldigt mindful! Det var så otroligt vackert vid havet! Först dramatiskt mörkt med sol längre bort, sen solnedgång, lite regn och en stor regnbåge på det! Det var ett sådant där riktigt WOW -ögonblick, där hjärtat vara fylld av förundran och tacksamhet för att få uppleva det!

Författare: Maria Lindberg

Jag vill inspirera dig till att leva ditt allra bästa liv! Från professionell dansare i Let´s Dance 2009-2011, till inköpare inom mode, till idag stresscoach. Livet händer! Jag drabbades av utmattning efter några år med inköp och bestämde mig att förändra min riktning. Jag valde livet! Jag brinner för hälsa, välmående och balans i livet. Med mina utbildningar inom just det, så vägleder jag dig till ditt allra bästa liv.